Wat wij doen

CVinNood beheert en reorganiseert niet-beursgenoteerde beleggingsfondsen, zoals CV’s, obligatiefondsen en maatschappen. Wij doen dit voor en in opdracht van de deelnemers in deze fondsen. Omdat wij zelf geen fondsaanbieder zijn, kunt u van ons volstrekte onafhankelijkheid van gevestigde belangen verwachten.

 

CVinNood levert onafhankelijke adviezen en kan maatwerkoplossingen bieden voor problemen bij het beheer, financiering en management en organisatie van uw fonds. Wij gaan daarbij een moeilijke situatie niet uit de weg. Het kan  gaan om achterstand van rentebetalingen, het uitblijven van betrouwbare financiële verslaggeving, ontoereikend vastgoedbeheer, onenigheid tussen fondsbeheerder en beleggers, etc.

 

CVinNood heeft ruime ervaring met reorganisaties en herfinancieringen bij deze beleggingsfondsen en beschikt over de juridische en financieel-economische expertise en vastgoed know how die nodig is. Voor specifieke expertise, zoals bijvoorbeeld property management en taxaties, staan diverse specialisten ter beschikking.

 

CVinNood geeft vooraf aan welke rol zij zal spelen en rapporteert regelmatig over haar werkzaamheden. De kosten worden meestal over vele beleggers verdeeld en zijn daardoor meestal beperkt.